Rūgštaus pieno varškė - baltymų šaltinis.
Riebumas : ~ 9%
Pasterizuotas pienas yra pakeistos struktūros, dėl to jūs greit pajusite alkį, nes
jame yra sunaikinta laktozė (cukrus) ir paversta beta laktoze.
Homogenizavimas yra riebalų paskirstymas tolygiai visame piene, kad jis
nenusistovėtų ant paviršiaus, bet tuo pačiu riebalai apgaubia baltymus ir taip
apsunkina virškinimą, o tai gali sukelti alergijas ir kitas ligas.
Normalizavimas - tai dirbtinai pieno riebumo ir kitų medžiagų sulyginimas iki tam tikro lygio.
Riebumas : 18%
Riebumas ~35-40%
Riebumas: ~ 4,0 - 4,4%
Riebumas : 18%
Riebumas: ~ 4,0 - 4,4%
Riebumas : 20%
Riebumas : 22%
Riebumas : 9%