Head Produktų asortimentas

Tel Mob. Tel.: +370 675 19892

Lydytas sviestas

  Lydytas sviestas - grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui, taip pat košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Lydytas sviestas gaminamas kaitinant sviestą ant silpnos ugnies, kol išgaruoja vanduo, atsiskiria susidarę tirščiai - baltymai ir sviestas virsta skaidriais aukso geltonumo riebalais.

Kilmės šalis : Lietuva


BA_footer

Kuo išsiskiria mūsų pienas nuo kitų?
nehomogenizuotas, nenormalizuotas, nepasterizuotas

  Pasterizuotas pienas yra pakeistos struktūros, dėl to jūs greit pajusite alkį, nes jame yra sunaikinta laktozė (cukrus) ir paversta beta laktoze.
  Homogenizavimas yra riebalų paskirstymas tolygiai visame piene, kad jis nenusistovėtų ant paviršiaus, bet tuo pačiu riebalai apgaubia baltymus ir taip apsunkina virškinimą, o tai gali sukelti alergijas ir kitas ligas.
  Normalizavimas - tai dirbtinai pieno riebumo ir kitų medžiagų sulyginimas iki tam tikro lygio.

POPULIARIAUSI

NatūralusPienas.lt Adrianos Šedienės ūkis